Моноразновідность або монокультівари - це високоякісні олії, які виробляються з оливок одного сорту, з неперевершеними характеристиками та смаком. Ці продукти були виготовлені з оливок сортів Nocellara / Frantoio / Coratina, 100% органічних і 100% італійських, вирощених на певних територіях. Нова лінійка оливкової олії Monini Monocultivar Bio вперше брала участь в Міжнародному конкурсі оливкових олій в Лос-Анджелесі. Цей конкурс, як своєрідний «Оскар» серед оливкових олій, де лінійку Monini Monocultivar Bio чекав справжній тріумф. Виготовлена з 100% італійської органічної сировини, оливкова олія Monini Monocultivar Bio підкорила суддів своїм винятковим смаком, вигравши три золоті медалі, дві нагороди «Краща в класі», дві нагороди «Краща в категорії» , і найголовніше - премію Марко Мугелло «Краща з усіх».