St. Dalfour

Французькі джеми

Сімейна компанія St. Dalfour заснована у 1984 році на південному заході Франції, в регіоні Аквітанія. Світову популярність компанія отримала завдяки фруктовим джемам без цукру, в яких фруктоза замінюється концентрованим виноградним соком. Це інноваційний спосіб приготування варення випадково винайшла бабуся нинішнього президента компанії пана Кістнер. Під час Другої світової війни цукор було складно дістати, та й коштував він дуже дорого. Тому бабуся месьє Кістнер замінила цукор виноградним соком. Принципами компанії завжди були і залишаються: чудовий смак продукції, виключно натуральний склад та якість кожного інгредієнта. Всю продукцію готують невеликими партіями, щоб всі процеси можна було уважно контролювати. Барвники, консерванти та харчові добавки не використовуються.